Magic Roll

Magic Roll för att få lymfmassage, reducera fettvävnad och forma om kroppen.

Magic Roll är en massagemaskin som bidrar till att forma din kropp, minska eller ta bort celluliter samt minska fettvävnad på mage, lår och skinkor. Den förnyar även balansen av hormonerna och nervsystemet. 

Behandlingen tar 60 minuter där kroppen masseras samtidigt som det lymfatiska systemet (lymfan hjälper till att transportera bort slagg och överflödig vätska ur kroppen som samlas i bindväven) och cirkulationen i kroppen stimuleras. Detta utförs genom olika övningar som följer lymfans naturliga flöde. Genom att man lägger sin kroppstyngd på de träbulstrar som är monterade på en roterande trumma manglar man fram sina former. Magic Rollern fungerar därmed lite som en kavel så att muskler, bindväv och ligament mjukas upp. Magic Rollern trollar bort celluliter och gör att du lättare kan bränna bort överflödigt fett. Fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi, fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut från kroppen. Huden får en uppstramning, elasticiteten förbättras och huden blir mjuk och fin.

Tid: 45min. Pris: 299kr, Paketpris: 4beh. 995 kr

Frågor & Svar!

Undertrycket i rullen drar till sig vätskor, det betyder först och främst att tillströmningen av blod ökar. Ökar man tillförseln av blod så förbättras kroppens förutsättningar att läka sig själv. Hjälper man lymfsystemet lite på traven så gör kroppen sig av med en större mängd slaggprodukter. Blodet transporterar syre, huden behöver syre för att förnya sig och hålla sig frisk. Ju äldre man blir desto svårare blir det att syresätta huden. En dåligt syresatt hud är första steget till hudens åldrande samt är grogrunden för celluliter. 

Denna behandlingen utför du på dig själv. Du ”rollar” igenom hela kroppen. Instruktioner finns på plats. Allt från undersidan av foten till underarmarna. Du kan gärna komma med sportkläder, helst utan kanter eftersom rollern kan pressa dessa kanter mot huden och det kan göra ont. Ni kan t.ex. ha mjukis byxor/leggings, tshirt, mm. 

Vi rekommenderar att man köper paketpriset med 4 behandlingar för bäst resultat. 

Vi rekommenderar att man rollar 1 gång/veckan eller 2-3 gånger/månad.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: