Kosmetisk tatuering

Läppkontur

Har du alltid önskat dig fylligare läppar med en bra kontur? Ja, då kan en läppkonturering vara något för dig. Det finns olika metoder för att få läpparna att se större eller mindre ut, eller exakt som de kan bli mer tydliga. Resultatet blir mycket naturligt och det är bara att njuta av snygga läppar när som på dygnet. Vi kan använda olika naturliga färger som innehåller tatueringar i huden. Första steget är att boka och kostnadsfri konsultation där vi kan gå igenom alla möjligheter som passar bara dig. 

Pris: 1.995kr 
Påfyllning ingår inom en månad.

Hår tatuering

Info kommer snart.

Eye liner

Önskar du dig att vakna varje morgon med en öppnare blick? Ja, då kan en eyeliner vara något för dig.  Det finns olika metoder för att få ögonen att se större ut, eller exakt som de kan bli mer tydliga. Eyeliner skapar en illusion av en tätare blick.  Resultatet blir mycket naturligt och det är bara att njuta av snygga ögonblick när som på dygnet.  Vi kan använda olika naturliga färger som innehåller tatueringar i huden. Första steget är att boka och kostnadsfri konsultation där vi kan gå igenom alla möjligheter som passar bara dig. 

Pris: 1.995kr 
Påfyllning ingår inom en månad.

Bröstvårtor & navel

Info kommer snart.

Nyheter

Info kommer snart.


Till Behandlingar

Frågor & Svar!

Vad är komsmetisk tatuering?

Kosmetisk tatuering hjälper att man genom tatuering tillför pigment till huden i syfte att skapa naturliga konturer eller skapa helt nya för att forma om bröstvårtor, täcka är, ersätta förlust av hår eller särskilda  läpparnas, ögonblick eller ögonbrynens utseende genom olika tatueringsteknik. 

Blir det naturligt resultat?

Ja, absolut. Vi har tom utvecklat egen teknik av äldre tatueringsmetoder för ännu mer naturliga resultat och utseende.

Hur länge håller det?

Pigmenteringen utförs med semi permanenta färger just för att man ska kunna göra om till sina läppar eller ögonbryn med en annan form anpassat till mode, åldersförändringar mm. Läppar kan hålla i ca 1,5 år. Ögonbryn likaså. Eyeliner håller något längre.  

Gör det ont?

Vi använder oss alltid av lokal bedövning så att behandlingen ska kännas så lite som möjligt. 

Varför kostar det så mycket att göra kosmetisk tatuering?

Priset på det kosmetiska tatueringen bestäms främst av den tid som krävs för att utföra behandlingen, sammanlagt lägger man mellan 2,5-3 timmar inkl. återbesöket för att få ett bra slutresultat. 

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: