Opera Led Terapi

Opera Led Spectrum Mask

“Fantommasken”

Nu har vi det stora nöjet att introducera marknadens häftigaste nyhet som redan är ett måste för de flesta kändisar i USA. Opera LED Spectrum Mask även kallad ”Fantommasken”. Opera är originalet bakom LED-Masker och bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och tillval av Jontofores. En väldokumenterad och effektiv ljusterapi baserad på Nobelpristeknologin inom medicin och som även används av NASA. Tack vare den unika utformningen levereras mer energi per område och bestrålning sker nära huden för jämn och maximal effekt.

BEHANDLINGSFORM NR. 1: LED-TERAPI

Led-ljuset är inkohorent och ej tvingande på cellen, vilket ger hög tolerans på alla hudtyper utan negativa sidoeffekter. Ljusenergin tränger genom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper.

830nm infrarött ljus är osynligt för blotta ögat, men tränger djupare ner än andra färger i spektrumet vilket leder till ökat blodflöde. Ökat blodflöde ger förhöjda nivåer av syre och näringsämnen till ansikte och hals samtidigt som det hjälper att avlägsna slaggprodukter.

630nm rött ljus är synligt för blotta ögat och når djupt in i hudlagren. Det ger en föryngringseffekt genom att stimulera produktionen av kollagen, främja cellulär reparation och ökar cirkulationen, vilket gör huden mer ungdomlig.

415nm blått ljus är också synligt för ögat och har visat sig ha anti-bakteriella egenskaper. Dessa egenskaper resulterar i att bakterier dör, speciellt de som orsakar akne. Det blå ljuset hjälper också till att rena huden samt stabilisera inflammationer i huden.

Det går även att kombinera ljusen (415nm och 630nm) och därmed kunna behandla mer komplexa åkommor. När de två våglängderna kombineras ger det ett lilla ljus som hjälper både mot acne samt är även hudföryngrande

Vad hjälper det med Led-terapi?

Galvanisk Terapi I Kombination Med Led - Terapi

Tid: 30 min

Pris per behandling: enbart Ledljus: 299kr

Pris per behandling: Ledljus, Galvanisk terapi & Hydrogelmask: 499kr

Välkomna!

Frågor & Svar!

LED-terapi är en ljusterapi med elektormagnetiska vågor som effektivt stimulerar huden. Ljusenergin tränger effektivt genom hudytan och har en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper.

– Stimulerar cellerna för ökad vävnadsregeneration.
– Stimulerar collagen och elastin för fasthet och elasticitet.
– Stimulerar cellerna för ökad genomblödning, immunförsvar, smärtlindring, celltillväxt och motverkar antiaging-enzymet.
– Främjar snabb läkning och helandeprocess.
– Effektivt vid brännskador, skärsår och andra hudpunkterande sår, blåmärken och svullnad.

 

Galvanisk terapi är likströmsbehandling som bryter hudens barriärfunktion för att öka inslussningen av aktiva substanser. Den galvaniska terapn utnyttjar kunskapen om hudens joner ocu påverkar dess dermala aktivitet.

– Ökar syresättning och cirkulation.
– Dränerar, minskar svullnad och avgiftar huden.
– Motverkar hudens åldrandeprocess.
– Motverkar fria syreradikaler och balanserar hudens pH-värde.

Varje behandling kan utföras som en enskild behandling, men resultatet blir ännu bättre om den tas som kur. Behandlingen kan även kompletteras vid andra behandlingar med syfte att förstärka och förlänga behandlingsresultat, så som microneedling eller IPL.

Operamasken bidrar otroligt mycket till att ge maximal effekt inom följande områden:

– Lugnar rodnad hud.
– Ger hudföryngring/kollagenstimulering.
– Helar och reparerar.
– Reducerar akne.
– Photobiomodulation stärker celltillväxten mot de bakterier som kan orsaka hudutslag.
– Smärtlindring genom att leda lymfocyter i ATP-syntes.
– Stärker cellernas livskraft genom att stimulera ökat immunförsvar.
– Aktiverar fibroblasterna att skapa kollagen.
– Ökad genomblödning och förbättrat vävnadsflöde.
– Stimulerar cellerna för ökad vävnadsregeneration.
– Effektivt vid brännskador, skärsår och andra hudpunkterande sår, blåmärken och svullnad.

 

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: