Permanent Hårborttagning med diodlaser

Pro Xl 810

VÄRLDENS 1: A FIBERKOPPLADE DIODLASER FÖR PERMANENT HÅRBORTTAGNING!

Hos oss får du som kund på varje behandling:

Hårborttagning med diodlaser är en väldigt effektiv metod för permanent hårborttagning. De nyare Diodlaserna har fördelar jämfört med tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar, bland annat genom att de är snabbare och mer precisa. Med diodlasern kan man optimera energimängd och pulslängd vilket är ett effektivt sätt att uppnå ett permanent slutresultat.

Vår diodlaser Pro XL 810 är en säker, väldigt effektiv, hudvänlig,  jet smooth och fiberkoplad Diodlaser. Pro XL 810 har certifikat för säker användning från FDA, CE, ISO9001 och ISO13485. Den är kraftig, kan leverera korta pulser och kan behandla nästa alla hudtyper från ljus till mörk. Pro XL 810 levererar utmärkta och snabba resultat. Du kommer garanterat att bli jättenöjd!

Laserhårborttagning är utformad för att permanent ta bort oönskat kroppshår genom att använda ljusenergin från en laser. Oönskat hår är ett vanligt problem hos kvinnor och män. Rakning, vaxning och pincett ger endast tillfälliga resultat. Laserhårborttagningsbehandling kan användas för att permanent behandla och ta bort små och stora områden med oönskat hår från kroppen. De bästa resultaten uppstår hos personer med ljusare hud och mörkt hår, och hårborttagning fungerar bättre på grovt hår snarare än fint hår. Lasern producerar pulserade strålar med mycket koncentrerat ljus som absorberas av pigmentet som finns i hårsäckarna och skadar den omgivande follikeln. Förfarandet kan vara obekvämt, men det är vanligtvis inte alltför smärtsamt. Längden på en lasersession kan vara några minuter till en timme eller mer, beroende på storleken på det område som behandlas. All rodnad och lätt svullnad kring hårstråna i de drabbade områdena försvinner vanligtvis under samma dag och de flesta återgår till normal aktivitet direkt. 

 

     På bilderna kan Du se resultat efter 8 behandlingar på samtliga kunder. 

 

Laser Specifikationer:

Hos oss får du:

Frågor & Svar!

Alla hudtyper går att behandla med Diod Laser. Från ljus till mörk hudtyp. 

Det är väldigt individuellt på hur många behandlingar man behöver göra för att få bort oönskad hår permanent.  Det beror på ålder, kön, genetik samt var på kroppen håret sitter. 

Beroende på var på kroppen håret sitter ska man åter behandla mellan 6-10 veckor.

Ja, raka gärna det området du vill behandla 1-2 dagar innan behandlingen. 

Du ska helst inte ha vaxat eller epilerat området du vill behandla i 4-6 veckor innan behandlingen. Du ska även inte ha någon solbränna. 

Undvik att sola 3 veckor efter behandlingen. Om du ska på semester kort efter behandlingen säg till att använda solskydd med en hög SPF. Använd inte Aloe Vera kräm/lotion dagarna efter en laserbehandling.

Hårborttagning med Diod Laser är helt riskfritt om behandlanigen utförs på rätt sätt.

Du behöver boka en konsultation om dina hår är tunna, röda i pigmentet, om du är osäker om det är en rätt behandling för dig, eller om du behöver en annan rådgivning. 

För att få goda och permanenta resultat är det viktigt att man har goda anatomiska kunskaper, professionell och effektiv laser och en behandling som är utfört på ett rätt sätt samt följa upp (kostnadsfritt) om hur resultaten blir efter en laser behandling. Du får en garanti från oss att vi uppfyller ovanstående kriterier. 

Nej! Området du vill behandla ska vara friskt och eksemfri.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: