Permanent Hårborttagning med Diodlaser

Pro Xl 810

VÄRLDENS 1: A FIBERKOPPLADE DIODLASER FÖR PERMANENT HÅRBORTTAGNING!

Hos oss får du som kund på varje behandling:

Hårborttagning med diodlaser är en väldigt effektiv metod för permanent hårborttagning. Under flera år har de nyare Diodlasrarna utvecklats så pass bra med stora fördelar jämfört med de tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar, bland annat genom att de är snabbare, effektiva och mycket mer precisa. Med Pro XL 810 diodlaser kan man optimera energimängd och pulslängd vilket är det bästa sättet att uppnå ett permanent slutresultat.

Varför välja oss? För att få goda och permanenta resultat är det viktigt att behandlaren har goda anatomiska kunskaper, professionell och effektiv laser och en behandling som är utfört på ett rätt sätt samt följa upp (kostnadsfritt) om hur resultaten blir efter en laser behandling. Du som kund hos oss får en garanti att vi uppfyller ovanstående kriterier. 

Vår diodlaser Pro XL 810 är en säker, väldigt effektiv, hudvänlig,  jet smooth och fiberkoplad Diodlaser. Pro XL 810 har certifikat för säker användning från FDA, CE, ISO9001 och ISO13485. Pro XL 810 är kraftig laser, kan leverera korta pulser och kan behandla nästa alla hudtyper från ljus till mörk. Pro XL 810 levererar utmärkta och snabba resultat. Du kommer garanterat att bli jättenöjd!

Laserhårborttagning är utformad för att permanent ta bort oönskat kroppshår genom att använda ljusenergin från en laser. Oönskat hår är ett vanligt problem hos kvinnor och män. Rakning, vaxning och pincett ger endast tillfälliga resultat. Laserhårborttagningsbehandling kan användas för att permanent behandla och ta bort små och stora områden med oönskat hår från kroppen. De bästa resultaten uppstår hos personer med ljusare hud och mörkt hår, och hårborttagning fungerar bättre på grovt hår snarare än fint hår. Lasern producerar pulserade strålar med mycket koncentrerat ljus som absorberas av pigmentet som finns i hårsäckarna och skadar den omgivande follikeln. Förfarandet kan vara obekvämt, men det är vanligtvis inte alltför smärtsamt. Längden på en lasersession kan vara några minuter till en timme eller mer, beroende på storleken på det område som behandlas. All rodnad och lätt svullnad kring hårstråna i de drabbade områdena försvinner vanligtvis under samma dag och de flesta återgår till normal aktivitet direkt. För att få goda och permanenta resultat är det viktigt att behandlaren har goda anatomiska kunskaper, professionell och effektiv laser och en behandling som är utfört på ett rätt sätt samt följa upp (kostnadsfritt) om hur resultaten blir efter en laser behandling. Du som kund hos oss får en garanti att vi uppfyller ovanstående kriterier. 

Att tänka på inför din inbokade tid. När du har bokat en tid för hårborttagning antingen via vår hemsida eller via telefon, så har du säkert funderingar på  hur man ska förberedda sig inför besöket. Det första viktiga är att man ska ha slutat sola samt slutat vaxa minst 4-6 veckor innan besöket. 1-2 dagar innan ditt besök är det viktigt att du rakar det området du vill behandla. Vi har engångsrakblad på plats och kan hjälpa dig med mindre områden ifall du har missat eller har svårt att komma åt på vissa ställen. Har du använt brun utan sol måste du vänta 4-5 dagar tills färgen försvinner.

 

 

     På bilderna kan Du se resultat efter 8 behandlingar på samtliga kunder. 

 

Laser Specifikationer:
Laser TypeFiber Coupled Diode laser
Wavelength810nm
Laser power1800W
Pulse width5-600ms
Energy density1-120J/cm2
Shot frequency1-10HZ

Frågor & Svar!

Alla hudtyper går att behandla med Diod Laser. Från ljus till mörk hudtyp. 

Det är väldigt individuellt  hur många behandlingar man behöver göra för att få bort oönskad hår permanent.  Det beror på ålder, kön, genetik samt var på kroppen håret sitter. Vi vet mer när vi träffar dig första gången och går genom de områden vi ska behandla. 

Beroende på var på kroppen håret sitter ska man åter behandla mellan 6-10 veckor. Ansiktet t.ex. brukar man behandla var 6:e vecka, ben, armhåla och brasilian bikini var 8:e vecka, armar, rygg & mage ca var 10:e vecka. 

Ja, raka gärna noggrant det området du vill behandla 1-2 dagar innan behandlingen. 

Du ska helst inte ha vaxat eller epilerat området du vill behandla i 4-6 veckor innan behandlingen. Du ska även inte ha någon solbränna. 

Undvik att sola 3 veckor efter behandlingen. Om du ska på semester kort efter behandlingen säg till att använda solskydd med en hög SPF. Använd inte Aloe Vera kräm/lotion dagarna efter en laserbehandling.

Hårborttagning med Diod Laser är helt riskfritt om behandlanigen utförs på rätt sätt.

Du behöver boka en konsultation om dina hår är tunna, röda i pigmentet, om du är osäker om det är en rätt behandling för dig eller om du behöver en annan rådgivning. 

För att få goda och permanenta resultat är det viktigt att behandlaren har goda anatomiska kunskaper, professionell och effektiv laser och en behandling som är utfört på ett rätt sätt samt följa upp (kostnadsfritt) om hur resultaten blir efter en laser behandling. Du som kund hos oss får en garanti att vi uppfyller ovanstående kriterier. 

Nej! Området du vill behandla ska vara friskt och eksemfri.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: