Hudvårdsprodukter

Tebiskin 2.0

AVANCERAD HUDVÅRD FÖR ESTETIK & DERMATOLOGI

ACNE • ROSACEA • PIGMENTERINGAR • ÅLDRAD HUD

Enkelt & Effektivt Koncept

TEBISKIN® är hemvårdsprodukter till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. Avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier. Konceptet tillgodoser dagens och morgondagens medvetna konsument som vill ha maximal effekt på minimal tid. Konsumenten vill ha enkla hudvårds-rutiner med få produkter som levererar tydliga resultat. TEBISKIN® med ENERPEEL®-behandlingarna ger Dig verktygen Du behöver för alla konsumenter, hudtyper och hudtillstånd.
TEBISKIN® Cytoceuticals fokuserar på orsak framför symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa. Produkterna omfattar även specialvård vid injektionsbehandlingar, plastikkirurgi/operativa ingrepp och dermatologiska hudtillstånd.
ENERPEEL® är klinikbehandlingarna som förstärker hudvården, korrigerar oönskade hudförändringar och verkar för effektiv antiåldrandevård. Regelbundet underhåll bevarar hudens ungdomliga struktur och hälsosamma utstrålning.
Hudens uppbyggnad
Scientifically Proven Skin Solutions
Synchroline

Avancerad hudvård Baserad på vetenskap

SYNCHROLINE® “Scientifically Proven Skincare” är en italiensk serie hudvårdsprodukter med historiska anor, utvecklade av farmaceuten Dr De Paoli och General Topics.
SYNCHROLINE® är den hudvårdsserien på marknaden som även omfattar Medicintekniskt klassificerade (CE-märkta) produkter.
– Din garanti för vetenskapligt dokumenterade säkra och effektfulla produkter.

Problemlösning

SYNCHROLINE® består av ett antal produktserier där varje serie har utvecklats genom att förstå den komplexa bakgrunden till olika hudtillstånd. Produkterna syftar till att synkronisera med hudens funktioner. De verkar på orsaker snarare än symptom för att effektivt korrigera oönskade hudtillstånd, bevara hudens hälsa och ungdomliga utseende.
Bevisad effekt finns dokumenterade för t.ex:

Frågor & Svar!

Laserhårborttagning är en säker procedur om den utförs av en erfaren
person.
Eftersom mörkare hud är mer mottaglig för förändringar i pigment, bör
solning innan laserhårborttagning undvikas i minst 2 månader.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: