Om oss

Body & Face drivs av Nikita Milena Johnson som är utbildad hudterapeut av GSD, Global Skin Dermatologist med inriktning medicinsk hudvård och har ständig kompetensutveckling på DPM ACADEMY.

Vår produktportfölj är noga sammansatt för att möta dagens krav på effektiva, säkra och resultatinriktade behandlingar.

Vår teknologiska utrustning har certifikat för säker användning från FDA, CE, ISO9001 och ISO13485. På kliniken arbetar vi med Diodlaser, YAG laser, IPL, Diatermi, E-dermastamp, Kemiska peels, RF, Spraytan och Kosmetisk tatuering. 

Varför är det viktigt att välja en klinik med certifierad utrustning? Inom skönhetsbranschen finns det gott om IPL-maskiner, Microneedling, Ljus, Radiovågor och iövrig utrustning som har ingen certifiering alls, vilket innebär att man inte kan veta om de är vare sig säkra eller effektiva. Därför ser vi alltid till att alla våra behandlingsformer utförs med certifierad utrustning och kompetens.

Från början var vår verksamhet mest inriktad på IPL, permanent hårborttagning, pigmentreducering, akne och brustna kärl. Idag har en rad efterfrågade behandlingar för en optimal hudhälsa. Vi startade år 2010 med glimten i ögat, och 12 år senare är vi ett självklart val bland många nöjda kunder. Glimten i ögat har vi kvar!

Varför välja oss? Vi gör aldrig några avkall på kvalité, slutresultat eller service utan gör alltid det där lilla extra för våra kunder. Vi arbetar endast efter medicinskt beprövade metoder. Huden är något som hela tiden är synligt och våra kunder är också våra ambassadörer, det är därför av yttersta vikt att både vi och kunden är nöjda med resultatet.
Boka gärna en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer!
Michael Karlsson
Michael Karlsson
Google Review
Read More
If you need to go for Botox, look no further, just make an appointment to see Dr. R. Andersen, you will be glad that you did!
Sofia Svensson
Sofia Svensson
Google Review
Read More
Alltid nöjd, bra och proffsig service och bemötande. Mycket bra resultat varje gång. // Sofia
Rebecka Johansson
Rebecka Johansson
Google Review
Read More
Jag är supernöjd med mina 3D-ögonbryn som ni gjorde på mig med microblading, 5 stjärnor i utförande, bemötande och resultat!

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: