Mesoterapi

Mesoterapi med Teosyal Redensity I

Mesoterapi med Teosyal Redensity 1 förbättrar hudens elasticitet, ger huden lyster och näring. Redensity 1 bygger upp hudens balans och återfuktar huden på djupet. Teosyals unika sammanställning är viktiga ingridenser för hudens hälsa.

Med tiden blir rynkor mer synliga och huden får en ojämn fuktbalans i ansiktet. Huden känns trött och glåmig, och fina rynkor och linjer börjar synas mer. Huden upplevs som torr, tunn och känslig. En av de huvudsakliga orsakerna till detta är att hyaluronsyran i huden minskar. Hyaluronsyra är huvudkomponent i Teosyal Redensity 1. Hyaluronsyra placerad i huden är som en svamp som suger åt sig vatten och håller huden återfuktad på djupet. Den ger en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet och fyllighet i huden.

Behandlingen

Skinbooster Redensity I microinjiceras med ca 100 nålstick (i hela ansiktet förutom pannan). Ingredienserna från skinboostern sprider sig genom hudcellerna. Den ger ny energi och förbättrar hudens struktur och fasthet. Det är rekommenderat att gå på tre behandlingar i tre veckor, därefter 1-2 behandlingar per år för att uppnå bästa resultat.

Huden förlorar hyaluronsyra och fukt när man åldras. Även hudens kollagen och elastin blir sämre med åren. Fuktnivån sjunker och mängden av fria radikaler ökar. Vi kan inte stoppa denna process, men vi kan göra den betydligt långsammare. Med Mesoterapi får man huden att se slätare, yngre och fräschare ut. Effekten är diskret och kommer steg för steg, eftersom man ofta gör flera behandlingar i serie. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen, vilket beror på en stimulering av kroppens eget kollagen. Användningsområden: ansikte, hals, dekoltage, händer mm.

Vad kostar det?

2 ml. Teosyal Redensity 1 kostar 2,995kr

Frågor & Svar!

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: