Våra Behandlingar

Vill du få ett nytt glow, bli av med celluliter, detoxa kroppen och bli av med extrakilon, då är vår skräddarsydda behandling något för dig! Läs mer under Ir-bastu och Magic roll.

Ärrvavnad

En e-dermastamp®-behandling är den mest effektiva behandlingen för ärrvävnadens stora gropar och djupa ärr. Behandlingen går ut på att penetrera huden och skapa en reparations- och tillväxtstimulering

Hudens Uppbyggnad

Bli proffs på huden! Huden är ett organ, och det tjänar till att reglera utsöndring av metaboliska slaggprodukter…

Body & Face erbjuder botox och fillerbehandlingar för fina linjer och volym. Vår DDS-läkare Katarina Mihajlovic har lång erfarenhet av injektionsbehandlingar och har genomgått flera utbildningar i olika injektionstekniker.

 

 

 

Med e-DERMASTAMP® erbjuds resultatinriktad antiåldrandevård i flera dimensioner på ett okomplicerat och effektfullt sätt.

 

Diodlaser

En ny generation Diodlasrar är den senaste metoden för en  effektiv och permanent hårborttagning. Vår Diodlaser har många fördelar jämfört med tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar, bland annat genom att den är mer precis, både mörka och ljusa hudtyper går att behandla lika effektivt.

 

Ansiktsbehandlingar

Vårt unika produktsortiment (Enerpeel, Tebiskin & Synchroline) samt teknologi (IPL, Diatermi, Microneedling och ledljus) och kompetens möjliggör behandlingar för en rad obehagliga hudproblem.

 

Har du funderat på att göra en kemisk peel så har du kommit helt rätt. Vi på Body&Face använder kemiska peels av märket ENERPEEL® sedan 5 år tillbaka och alltid med bästa resultat som mål.

 

 

Hudföryngring

Hudens åldrande påverkas av många faktorer så som: ultraviolett strålning, överdriven alkoholkonsumtion, övervikt, tobaksmissbruk och miljöförstöring, DNA och hormoner.

 

Pigmentfläckar

Med antingen IPL eller kemiska peels behandlas pigmentfläckar och pigmentojämnheter i huden med mycket gott resultat. Pigmentet absorberar ljus som omvandlas till värme i de celler som innehåller för mycket pigment.

 

Spray tan kvinna

Vi på Body & Face har nu sprayat i över 10 år med marknadens bästa verktyg. Vi använder färglösningar från MineTan Professional som ger de snabbaste, naturligaste och mest hållbara resultaten som finns tillgängliga idag.

 

Rosacearodnad/kärlbristningar

Rosacea är ett kroniskt tillstånd i huden som kräver kontinuerlig varsam vård. Rosacea är en rodnad hud med cuproser och små plitor utan pormaskar där hudinflammationerna kommer i skov. Vanligaste uppstår det runt näsan.

 

Micro Blading

Microblading/3D ögonbryn

Microblading är en relativt ny, manuell metod utav kosmetisk tatuering. Metoden utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg med mikroblad. Det anses vara semi-permanent .

 

Opera Ledterapi

Opera är originalet bakom LED-Masker och bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och tillval av Jontofores. En väldokumenterad och effektiv ljusterapi.

 

Mesoterapi är behandlingen som på djupet, och med långtidsverkande resultat, aktivt bearbetar Din hud för att ge effektiv anti-åldrandevård. Behandlingen bevarar Din huds optimala kondition.

 

Monopolär radiofrekfens

Känner du att huden börjar bli slapp, och hängig? Då kan RF vara lösningen till en effektiv  huduppstramning.

 

Hudvårdsprodukter

TEBISKIN® är hemvårdsprodukter till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. Avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på…

 

 

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: