Våra Behandlingar

Vill du få ett nytt glow, bli av med celluliter, detoxa kroppen och bli av med extrakilon, då är vår skräddarsydda behandling något för dig! Läs mer under Ir-bastu och Magic roll.

Ärrvavnad

Ipl permanent hårborttagning ERBJUDANDE! NU KAN VÅRA BEFINTLIGA KUNDER SOM HAR PÅBÖRJAT.

Hudens Uppbyggnad

BLI PROFFS PÅ huden! Huden är ett organ, och det tjänar till att reglera utsöndring av metaboliska slaggprodukter…

needle boost

Restylane & botox

Body & Face erbjuder botox och fillerbehandlingar för fina linjer och volym. Vår DDS-läkare Katarina Mihajlovic har lång erfarenhet av injektionsbehandlingar och har genomgått flera utbildningar i olika injektionstekniker.

microneedling

Elektronisk Microneedling

Med e-DERMASTAMP® erbjuds resultatinriktad antiåldrandevård i flera dimensioner på ett okomplicerat och effektfullt sätt.

Kemisk Peeling

ENERPEEL® är en klinikebehandling och har marknadens bredaste utbud för Peels. Samtliga Peels är kvalitetssäkrade och CE-märkta (Medicintekniskt klassade, klass IIa-III).

Diodlaser

Permanent Hårborttagning

En ny generation Diodlasrar är den senaste metoden för en  effektiv och permanent hårborttagning. Vår Diodlaser har många fördelar jämfört med tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar, bland annat genom att den är mer precis, både mörka och ljusa hudtyper går att behandla lika effektivt.

Vårt unika produktsortiment (Enerpeel, Tebiskin & Synchroline) samt teknologi (IPL, Diatermi, Microneedling och ledljus) och kompetens möjliggör behandlingar för en rad obehagliga hudproblem.

Ansiktsbehandlingar

Spray tan kvinna

Spray Tan

Vi på Body & Face har nu sprayat i över 10 år med marknadens bästa verktyg. Vi använder färglösningar från MineTan Professional som ger de snabbaste, naturligaste och mest hållbara resultaten som finns tillgängliga idag.

Hudföryngring

Hudens åldrande påverkas av många faktorer så som: ultraviolett strålning, överdriven alkoholkonsumtion, övervikt, tobaksmissbruk och miljöförstöring, DNA och hormoner.

Vill du få ett nytt glow, bli av med envisa celluliter, höja ämnesomsättningen, öka blodflödet och få igång ett välmående lymfsystem som detoxar kroppen inifrån och ut?

Pigmentfläckar

Med antingen IPL eller kemiska peels behandlas pigmentfläckar och pigmentojämnheter i huden med mycket gott resultat. Pigmentet absorberar ljus som omvandlas till värme i de celler som innehåller för mycket pigment.

Rosacearodnad/Hudkärlbristningar

Rosacea är ett kroniskt tillstånd i huden som kräver kontinuerlig varsam vård. Rosacea är en rodnad hud med cuproser och små plitor utan pormaskar där hudinflammationerna kommer i skov. Vanligaste uppstår det runt näsan.
Micro Blading

Microblading/3d ögonbryn

Microblading är en relativt ny, manuell metod utav kosmetisk tatuering. Metoden utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg med mikroblad. Det anses vara semi-permanent .

Opera Ledterapi

Opera är originalet bakom LED-Masker och bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och tillval av Jontofores. En väldokumenterad och effektiv ljusterapi.

Restylane Botox

Needle boost mesoterapi

NEEDLEBOOST är behandlingen som på djupet, och med långtidsverkande resultat, aktivt bearbetar Din hud för att ge effektiv antiåldrandevård. Behandlingen bevarar Din huds optimala kondition.
hudföryngring

Monopolär radiofrekfens

Känner du att huden börjar bli slapp, och hängig? Då kan RF vara lösningen till en effektiv  huduppstramning.

Hudvårdsprodukter

TEBISKIN® är hemvårdsprodukter till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. Avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på…

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: