Våra Behandlingar


Fitness Roll

Vill du få mindre synliga celluliter, slätare hud och mindre svullnad i kroppen, prova då vår Magic roll.Läs mer

Ärrvavnad

En e-dermastamp®-behandling är den mest effektiva behandlingen för ärrvävnadens stora gropar och djupa ärr. Behandlingen går ut på att penetrera huden och skapa en reparations- och tillväxtstimuleringLäs mer

Hudens Uppbyggnad

Bli proffs på huden! Huden är ett organ, och det tjänar till att reglera utsöndring av metaboliska slaggprodukter…Läs mer


Borttagning av Tatueringspigment

Vill du få bort en oönskad tatuering, korrigera eller få bort gammalt pigment från tex ögonbrynen så är du välkommen in till oss för behandling med YAG laser.

 

 

 


Läs mer


microneedling

Elektronisk Microneedling

Med e-DERMASTAMP® erbjuds resultatinriktad antiåldrandevård i flera dimensioner på ett okomplicerat och effektfullt sätt.Läs mer

 

Diodlaser

Permanent Hårborttagning

En ny generation Diodlasrar är den senaste metoden för en  effektiv och permanent hårborttagning. Vår Diodlaser har många fördelar jämfört med tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar, bland annat genom att den är mer precis, både mörka och ljusa hudtyper går att behandla lika effektivt.

 


Läs mer

Ansiktsbehandlingar

Vårt unika produktsortiment (Enerpeel, Tebiskin & Synchroline) samt teknologi (IPL, Laser, Diatermi, Microneedling och ledljus) och kompetens möjliggör behandlingar för en rad obehagliga hudproblem.

 


Läs mer


Kemisk Peeling Malmö

Kemisk Peeling Enerpeel

Har du funderat på att göra en kemisk peel så har du kommit helt rätt. Vi på Body&Face använder kemiska peels av märket ENERPEEL® sedan 5 år tillbaka och alltid med bästa resultat som mål.

 

 


Läs mer

Hudföryngring

Hudens åldrande påverkas av många faktorer så som: ultraviolett strålning, överdriven alkoholkonsumtion, övervikt, tobaksmissbruk och miljöförstöring, DNA och hormoner.

 


Läs mer

Pigmentfläckar

Med antingen IPL eller kemiska peels behandlas pigmentfläckar och pigmentojämnheter i huden med mycket gott resultat. Pigmentet absorberar ljus som omvandlas till värme i de celler som innehåller för mycket pigment.

 


Läs mer

Spray tan kvinna

Spray Tan

Vi på Body & Face har nu sprayat i över 12 år med marknadens bästa verktyg. Vi använder färglösningar från MineTan Professional som ger de snabbaste, naturligaste och mest hållbara resultaten som finns tillgängliga idag.

 


Läs mer

Rosacea/kärl

Rosacea är ett kroniskt tillstånd i huden som kräver kontinuerlig varsam vård. Rosacea är en rodnad hud med cuproser och små plitor utan pormaskar där hudinflammationerna kommer i skov. Vanligaste uppstår det runt näsan.

 


Läs mer

Micro Blading

Microblading/3D ögonbryn

Microblading är en manuell metod utav kosmetisk tatuering. Metoden utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg med mikroblad. Det är semi-permanent, och du kan efter något år välja en annan form eller färg.

 


Läs mer

Opera Ledterapi

Opera är originalet bakom LED-Masker och bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och tillval av Jontofores. En väldokumenterad och effektiv ljusterapi.

 


Läs mer


Restylane Botox

mesoterapi

Mesoterapi är behandlingen som på djupet, och med långtidsverkande resultat, aktivt bearbetar Din hud för att ge effektiv anti-åldrandevård. Behandlingen bevarar Din huds optimala kondition.

 


Läs mer


hudföryngring

Monopolär radiofrekfens

Känner du att huden börjar bli slapp, och hängig? Då kan RF vara lösningen till en effektiv  huduppstramning.

 


Läs mer

Hudvårdsprodukter

TEBISKIN® är hemvårdsprodukter för avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på…

 

 


Läs mer

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: